BEJÁRATI AJTÓ

muanyag-nyilaszaro-kecskemet-3

A PRESENT ajtórendszer bejárati ajtók tekintetében a legköltséghatékonyabb választás. Alap bejárati ajtó elnevezés ellenére is számos extrával került felszerelésre. Opcióban számos üvegezési lehetőség és ajtóbetétformák széles kínálata segít egyedivé tenni az Ön bejárati ajtaját. Nagyon jól konfigurálható bejárati ajtó, legyen az kényelmi szempont, vagy a biztonsági fokozat növelése.

Kinek ajánljuk?

A Present ajtórendszer nagyon kedvező ára miatt ajánlott kisebb költségvetéssel, de egyedi ajtóban gondolkodó vevőinknek. Ajánlott intézmények, lakóközösségek képviselőinek, mindenkinek, aki vágyik valami másra, jobbra, de meghatározott költségkeretből gazdálkodik.

Mihez ajánljuk?

A Present ajtórendszert ajánljuk panelfelújításban gondolkodóknak, sorházakba, ha szebbé és biztonságosabbá akarja tenni homlokzatát, kertes házakba, ha egyszerűen megunta a régit. Egyszerű és takarékos, de biztonságos megoldásban gondolkodó intézményvezetőknek, lakóközösségeknek lépcsőházi bejárathoz. Hosszú távon megoldja bejárati ajtó gondjait!

1 2 3 4 5 6